Tanningspray

Marc Inbane Tanningspray

Over Marco Inbane
Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

Ontstaan
Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

Exclusief bij ANNE. wellness & skincare
De Marc Inbane tanningspray kunt u eenvoudig aanbrengen en is in spuitbusvorm verkrijgbaar bij ons in de salon. Daarnaast bevat ons assortiment diverse aanverwante artikelen van Marc Inbane, hierover informeren wij u graag! Het aanbrengen van de tanningspray kan uiteraard ook door ons in de salon worden uitgevoerd.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en/of een afspraak te plannen.